Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/6/3/e/hattfabrikensmusik.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi-3/includes/builder/functions.php on line 5689 Om Yamahas metod | Hattfabrikens musik

Yamahas undervisningssystem.

Hattfabrikens musikkurser följer helt och hållet Yamahas undervisningssystem som startade i Japan 1954 och nu finns på 6000 platser över hela världen. Genom åren har fler än 600 000 elever gått i någon av Yamahas kurser. Alla lärare, som var och en måste ha en Musikhögskoleexamen, får grundlig utbildning och kontinuerlig fortbildning i att undervisa dessa kurser.

I kurserna används Yamahas material med spel- och teoriböcker, CD:s och DVD:s av hög kvalité. Alla kurser för barn använder musik inspelad av London Symphony Orchestra.

Yamaha musikskola erbjuds i Sverige än så länge endast i storstäderna  Uppsala, Stockholm och Göteborg. Det är unikt att kunna ta del av denna undervisning i en så liten ort som Falköping.

Yamaha musikskola ger en perfekt introduktion till musikens värld, men utvecklar också barnens motoriska, emotionella, sociala och intellektuella förmåga.

Mer info finns på Yamahas egen hemsida.

Mer info finns på Yamahas hemsida